Hvordan ansøger jeg om et lån?

Udfyld formularen her på siden og send den til os. Så foretager Facit Bank en kreditvurdering.. Hvis du søger om lån i vores åbningstid, får du hurtigt svar.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Renten på Fokuslån ligger på 9,90 - 19,56 procent og er variabel.

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du får pengene på din konto hurtigst muligt - senest 1-2 hverdage efter, dit lån er blevet godkendt.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Du skal blot underskrive den låneaftale, du får tilsendt, når lånet er godkendt. Når du har underskrevet aftalen med NemID, kan du have pengene senest 1-2 hverdage efter, dit lån er blevet godkendt.

3 gode råd til din økonomi

Inden du låner penge, er det en god idé at få et overblik over din daglige økonomi. Gennemgå de 3 gode råd nedenfor.

1. Få et overblik med et budget

Læg dine faste udgifter som husleje, transport, forsikringer m.m. i et budgetskema, så får du et overblik over dine udgifter og indtægter hver måned. Budgettet sikrer, at du slipper for ubehagelige oplevelser – eksempelvis når tandlægen indkalder til dit regelmæssige tandeftersyn.

Du kan hurtigt komme i gang med at lægge et budget ved at bruge et budgetskema. Du indtaster blot både udgifter og indtægter, og så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb. Budgetskemaet er personligt, fordi det kun er dig, der har adgang til skemaet, du gemmer på din computer.

Hent budgetskema


2. Kend dit rådighedsbeløb

Når du har lagt dit budget, får du samtidig vist dit rådighedsbeløb. Det fortæller dig, hvor mange penge du har mellem hænderne, efter alle de faste udgifter er betalt. Vurdér ud fra dit rådighedsbeløb, om du har råd til at betale af på et nyt lån, eller din økonomi vil blive for stram.


3. Gør det nemt for dig selv med Betalingsservice 

NETS tilbyder Betalingsservice, som er den nemmeste og billigste måde at betale sine regninger på. Du melder blot dine regninger til én gang, og så bliver de automatisk betalt. Det betyder, at du både slipper for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem.