Hvordan søger jeg om et FokusLån?

Udfyld formularen her på siden og send den til os. Så foretager Facit Bank en kreditvurdering.. Hvis du søger om lån i vores åbningstid, får du hurtigt svar.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Renten på Fokuslån ligger på 9,90 - 19,56 procent og er variabel.

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du får pengene på din konto hurtigst muligt - enten den dag, dit lån bliver godkendt eller senest hverdagen efter.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Du skal blot underskrive den låneaftale, du får tilsendt, når lånet er godkendt. Når du har underskrevet aftalen med NemID, kan du have pengene den samme dag eller senest hverdagen efter.

3 tips til din økonomi

Inden du låner, kan det være en god ide at få overblikket over din daglige økonomi. Her får du 3 tips, der gør dig klogere, før du låner.

1. Læg et budget 
Hvor mange penge går der til husleje, telefon, forsikring og alle dine andre faste udgifter? Transport, mad, fornøjelser? Gør plads til det hele i dit budget - sammen med dine indtægter. Så slipper du for at stå med en tom konto, når mekanikeren eller tandlægen skal betales. 

2. Se, hvad du har til rådighed
Budgettet giver dig overblik over udgifter og indtægter - og det fortæller, hvor mange penge du har til overs hver måned. Så kan du se, om der er plads til at betale af på et nyt lån. Det kan godt være, du kan låne til en skøn ferie eller den hjemmebio, du savner. Bare husk, det bliver hverdag igen. Hvis økonomien er for stram, er prisen måske for høj. Det ved du bedst selv. Bare vær ærlig over for dig selv, og lån kun, hvis du kan undvære de faste afdrag bagefter. 

3. Undgå rykkere - brug Betalingsservice 

Betalingsservice er både den nemmeste og den billigste måde at betale sine regninger på. Bare meld dine regninger til én gang, så bliver de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem. 

Budgetskema - klar til brug
Hvis du ikke er vant til at lægge budget, kan et budgetskema være en god hjælp. Her kan du sætte dine egne indtægter og udgifter ind, linje for linje. Så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb.

Hent dit Excel budgetskema her - så er du hurtigt i gang. 
Budgetskemaet er helt privat. Det er kun dig, der har adgang til det skema, du gemmer på din computer.